Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Rose Garden skål

299 kr
I lager    Sponsrad länk

Rose Garden skål är en vacker och praktisk skål som du kan använda för att servera frukost, sallad, snacks eller annat gott. Skålen har ett romantiskt mönster av rosor i olika färger som ger den en lantlig och charmig stil. Skålen är gjord av högkvalitativt benporslin som är slitstarkt och tål maskindisk. Skålen har en diameter på 14 cm och en volym på 67 cl. Skålen matchar fint med andra delar ur Rose Garden serien från Villeroy & Boch. Rose Garden skål är ett perfekt val för dig som vill ha en vacker och funktionell skål till din dukning.
Villeroy & Boch är ett av världens ledande varumärken inom porslin, glas, bestick och heminredning. Företaget har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1748, när det grundades i Tyskland. Sedan dess har Villeroy & Boch stått för tidlös elegans, innovativ design och högsta kvalitet. Vare sig du letar efter vackra serviser, eleganta glas, praktiska köksredskap eller stilfulla dekorationer, hittar du något som passar din smak och stil hos Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch Rose Garden skål finns i kategorin Skål. Villeroy & Boch är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal