Weber

Weber Genesis EPX-335 gasolgrill

20 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Grilla biffar i Sear Zone, majs på galler, koka sås eller stek potatis på sidobrännaren - allt detta är möjligt att utföra samtidigt. Grillen Genesis EPX-335 är den perfekta lösningen för dig som tycker om att stå ostörd vid grillen. Förutom grillytan på 68 x 48 cm och en utfällbar övre grill på 65 x 27 cm är den även utrustad med tre brännare. Sear Zones garanterar perfekta resultat tack vare det intensiva och jämna underlaget som är specialdesignat för att grilla större köttstycken.
Grillen har också en smartfunktion - Weber Connect. Denna teknologi är sammankopplad med din smartphone och grillen informerar dig om temperatur, när du ska vända på maten samt när den är redo för servering. Du kan byta ut grillgallret mot andra grillredskap från Outdoor Cooking System för att grilla, baka, ånga eller woka. Du kommer imponera både på dig själv och dina vänner med läckra resultat, varje gång du grillar.Grillen har ett praktisk bord för avlastning, extra sidoförvaring och ett skåp med rostfria dörrar som rymmer en gasflaska på upp till 65 cm i höjd. Den nya designen har bidragit till en mycket lättare rengöring som gör vardagen smidigare. Pricken över i:et är den smarta belysningen som lyser upp grillytan och gör det möjligt för dig att grilla när solen gått ner.

Weber Genesis EPX-335 gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill