Weber

Weber Genesis EPX-435 gasolgrill

24 799 kr
I lager    Sponsrad länk

Den eleganta grillen är Genesis-seriens kung. Med sina fyra brännare, många teknologiska element och funktioner är det här allt du kan drömma om. Grilla din mat utan att stressa över om du uppnått rätt temperatur, Weber Connect hjälper dig att både vända på maten och säger till när den är redo för servering. Med andra ord; Genesis EPX-435 omdefinierar den klassiska grillen.
Grillytan mäter 86 x 48 cm och skapar en komplett matlagningsupplevelse. Produkten är utrustad med en Sear Zone som hjälper dig uppnå perfekta resultat varje gång, tack vare en pintens och jämn värme. Sidobrännaren hjälper dig att värme upp såser eller steka potatis så att du kan tillaga en komplett middag på samma ställe. Men inte nog med det, grillen har en utfällbar övre grillyta på 82 x 27 cm som ger dig en extra nivå och möjlighet att använda både direkt och indirekt värme.
Om du fortsatt tvivlar kan du ta en titt på det nya Outdoor Cooking System. Baka perfekta pizzor och grilla ömtåliga råvaror som aldrig tidigare placerats på en grill. Denna innovation förvandlar din grill till ett fullständigt utomhuskök och passar perfekt till dig som anser att mat som lagas utomhus och smakar bättre.
Här får du inte bara en väldigt stor grillyta, utan även stort förvaringsutrymme. Grillen är utrustad med ett bord, ett skåp med rostfria dörrar och en sidoförvaring. Fyra svängbara hjul ser till att du enkelt kan flytta grillen. Pricken över i:et är den smarta belysningen över hela grillytan som gör att du kan grilla även när solen gått ner.

Weber Genesis EPX-435 gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill