Weber

Weber Genesis EX-335 gasolgrill

18 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Grillen Genesis EX-335 har flera bra funktioner: Weber Crafted-ram, Sear Zone för värmestekning och tre kraftiga brännare - allt detta ger dig oändliga möjligheter vid grillen. Tillaga precis det du vill och njut av goda smaker och aromer.
Du kan byta ut grillgallret med andra grillredskap från Outdoor Grilling System för att grilla, baka, ånga eller woka. Du kan med andra ord förvandla din Weber-grill till ett fullt utrustat utomhuskök. Den extra sidobrännaren passar perfekt till uppvärmning av såser; varför inte göra allt samtidigt när du ändå är igång? Weber Connect-teknologin säger till när maten ska vändas, när du nått rätt temperatur eller den det är dags för servering. Grillytan mäter 68 x 48 cm och här finns även en utfällbar grillyta på 65 x 27 cm. Den nydesignade och extra stora Sear Zone är tillverkad för att tåla hög värme och passar utmärkt när du ska steka biffar.Produkten är också utrustad med extra sidoförvaring och stort sidobord för smidig förberedelse och servering. Skåpet under grillytan har två rostfria dörrar och har plats för en gasflaska på upp till 65 cm på höjden. Grillen står på 4 hjul och kan enkelt flyttas efter behov. EX-335 kommer inte göra dig besviken, oavsett om du är en professionell kock eller en självutnämnd grillmästare.

Weber Genesis EX-335 gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill