Weber

Weber Traveler Compact gasolgrill

4 899 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Grilla var du vill med Weber Traveler Compact gasolgrillWeber Traveler Compact gasolgrill är en portabel och praktisk grill som passar för alla typer av utflykter. Du kan enkelt ta med dig grillen i bilen, på cykeln eller till fots, tack vare den smidiga och robusta konstruktionen.
Låssystem håller grillen säker och stabilGrillen har ett smart låssystem som håller den hopfälld under transport och gör den stabil när du grillar. Weber Traveler Compact gasolgrill ger dig en perfekt grillad mat varje gång, oavsett om du vill ha saftiga biffar, fräscha grönsaker eller en god frukost.
Grillplats för hela sällskapetGrillen har en stor grillyta som rymmer upp till 15 burgare eller 20 korvar, så att du kan bjuda hela familjen eller vännerna på en läcker måltid. Grillen har också en justerbar temperatur som sträcker sig från låg till hög, så att du kan anpassa värmen efter olika rätter och smaker.
Enkel att använda och rengöraWeber Traveler Compact gasolgrill är enkel att använda och rengöra, och har flera praktiska funktioner som sidobord, locktermometer och redskapskrokar. Grillen drivs av engångsgasolflaskor som är lätta att byta, men du kan också koppla den till större gasolflaskor med ett konverteringskit som säljs separat.
Weber Traveler Compact gasolgrill - din bästa vän på resanWeber Traveler Compact gasolgrill är det ultimata valet för dig som vill njuta av grillad mat på alla dina äventyr. Grillen är designad för att vara kompakt, pålitlig och mångsidig, och ger dig en fantastisk grillupplevelse var du än är.

Weber Traveler Compact gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill