Weber

Weber Traveler Stealth Edition gasolgrill

6 191 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Med Webers Traveler Stealth Edition gasolgrill får du en smidig grillupplevelse: den otroligt kompakta designen gör det enkelt att både förvara och transportera grillen dit du vill. Du behöver därmed inte längre göra en kompromiss mellan packning och grill i bagageutrymmet!
Konstruktionen gör det enkelt att fälla upp/ner grillen med bara en hand. Eftersom grillen är monterad direkt i vagnen står den stadigt så att du kan grilla ostört. Det finns en stor grillyta (plats för 15 burgare eller 20 korvar) som gör det möjligt att bli klar med hela måltiden på samma gång istället för att du ska behöva stå och grilla en sak åt gången medan övrig mat kallnar. Med en optimal gasolförbrukning går det även att välja mellan lågt eller högt temperaturintervall beroende på om du steker pannkakor eller grillar biff till exempel. Så låt grillen hänga med dig på nästa utflykt eller nästa grillning i trädgården!

Weber Traveler Stealth Edition gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill