Grilla med saltsten
Inlägget är reklam för och innehåller annonslänkar.

Grilla med saltsten

Saltstenen är anpassad för att användas på grillen för att grilla kött, fisk, fågel, grönsaker och andra läckerheter.

Innan användning bör du olja in ytan för att sedan lägga på stenen på grillgallret, låt stenen bli rejält uppvärmd, lägg på det du vill grilla, stenen kommer att smaksätta maten med en lätt sälta som tillsammans med bbq-smaken blir en härlig kombination.

Max temperatur är 250 grader. Den kan även användas väl kyld som serveringsplatta för ex sushi eller kallskuret. Efter användande torkas eller skrapas stenen av och kan sedan användas om och om igen.

Skriv en kommentar

Grillad Pizza: Hemligheten till en perfekt krispig botten

Grillad Pizza: Hemligheten till en perfekt krispig botten

Pizza är en älskad rätt världen över, och smaken av en perfekt grillad pizza är svår att överträffa. Det kräver dock lite kunskap och teknik för att få till det där extra krispiga bottnet och den rökiga aromen som tar din hemgjorda pizza till nästa nivå. Idag delar jag med mig av tipsen som gör att du kan grilla pizza som ett riktigt proffs. Grundläggande utrustning För att grilla pizza behöver du…

Visa hela inlägget
Tålamod för att uppnå den perfekta glöden

Tålamod för att uppnå den perfekta glöden

Oj vad lätt det är att sätta igång att grilla innan glöden är perfekt. Man är otålig och kanske hungrig och hoppas att glöden är klar. Men man tjänar på att vänta tills glöden är helt klar! Så när är glöden helt klar? Jo, först ska elden brinna ordentligt och sedan ska glöden glöda ordentligt. Först när nästan all kol har blivit vit av aska och glödbädden är riktigt het är det klart att lägga på k…

Visa hela inlägget
Grilla som ett proffs - tips för att undvika vanliga misstag

Grilla som ett proffs - tips för att undvika vanliga misstag

Att grilla är en konstform som tar tid att bemästra. De flesta av oss har gjort misstag på grillen, men med rätt tips och tekniker kan du laga mat som en riktig proffskock. Här är några saker att tänka på när du förbereder din nästa grillning: Förbered maten i förväg Att marinera köttet eller grönsakerna en dag i förväg kan göra en stor skillnad i smak och mörhet. Detta ger också mer tid för att…

Visa hela inlägget
Utforska nya smaker och tekniker på grillen i sommar

Utforska nya smaker och tekniker på grillen i sommar

Sommar betyder för många grillning. Det är en tid att träffa vänner och familj utomhus, njuta av det fina vädret och laga fantastisk mat på grillen. För att göra dina grillkvällar ännu bättre är det viktigt att ha rätt utrustning. Att grilla är inte bara att enkelt kasta kött och grönsaker på grillen. Det finns många olika tekniker och metoder som kan användas för att skapa fantastiska smaker och …

Visa hela inlägget
Hur man grillar den perfekta biffen

Hur man grillar den perfekta biffen

Att grilla en biff kan kännas som en konstform. Alla vill ha sin biff tillagad på sitt eget sätt och det finns många olika tekniker som kan användas för att få till den perfekta biffen på grillen. Men det finns några grundläggande tips som kan hjälpa dig att lyckas med din biff varje gång. Välj rätt kött Det första steget för att lyckas med din grillade biff är att välja rätt kött. Det är viktigt …

Visa hela inlägget
Grilla paprikor för en smakrik grillupplevelse

Grilla paprikor för en smakrik grillupplevelse

Att grilla paprikor är ett fantastiskt sätt att tillföra både färg och smak till din grillmeny. Paprikor är inte bara fulla av vitaminer och antioxidanter, utan de har också en naturlig sötma som förstärks när de grillas. Välj rätt paprikor För att få bästa resultat, välj paprikor som är fasta och har en djup färg. Oavsett om du föredrar röda, gul, gröna eller orange paprikor, så kommer de alla ut…

Visa hela inlägget